lørdag den 4. marts 2017

Spiir.dk - En privatøkonomisk app

 

Der er mange danskere, som får hjælp til at styre deres økonomi. Denne hjælp kan komme som rådgivning, programmer som excel, blogs som denne - og ja, naturligvis hjemmesider og software som Spiir.dk.

I denne artikel vil vi fokusere på hvordan Spiir kan hjælpe dig til at få et større overblik over din egen økonomi. Spiir har eksisteret i mange år, og arbejder ligeledes på at gøre økonomi sjovt og cool. Målet med deres software er, at hjælpe dig med at skabe en sund økonomi - en økonomi, hvor du bruger penge på det du gerne vil have. Selv siger Spiir.dk, at de har over 100.000 brugere, som er glade for at bruge deres platform. 

Liste over de 5 smarteste funktioner

Forbind din bank med app'en. Hvis du en af de mange banker, som bliver understøttet af Spiir, har du mulighed for at forbinde din bank med den app, som Spiir har. Det betyder, at det eneste du behøver fremover er, at tjekke Spiir, da du har mulighed for at se dine kontis derinde.

Et dynamisk budget der tilpasser sig din økonomi. Mens du bruger Spiir, vil budgettet automatisk opdatere sig selv. Denne funktion sørger for, at du ikke selv kommer til at lave en fejl i takt med, at du retter/opdaterer dit budget. 

Sammenlign dit budget med personer i samme situation. Har du nogensinde undret dig over om det du bruger på mad, er under eller over gennemsnittet af det personer i din situation bruger? Det kan du også med gøre med Spiir. Du kan sammenligne for singler, par og familier.

Upload dine kvitteringer til Spiir, og vær sikker på at du altid har dem lige ved hånden, såfremt at du skulle få brug for dem. Du kan lave en kort beskrivelse til kvitteringen samt skrive beløbet på regningen. 

Se hvordan dit forbrug forløber sig. Du har mulighed for at kunne se hvor mange penge du gerne vil bruge pr. Måned på mad, diverse og andre vigtige omkostninger. Bliver du en dag i tvivl om hvor meget du har tilbage til resten af måneden, kan du hurtigt logge på Spiir og finde ud af det.

Sådan kan din startside på Spiir.dk se ud. 

 


Tilmeld dig i dag - det er gratis

Kunne du være interesseret i at udnytte Spiirs smarte funktioner, kan du tilmelde dig helt gratis på deres hjemmeside (www.spiir.dk). Som nævnt er det gratis, og det kan derfor altid være en god mulighed, hvis du er i gang med at eksperimenterer med hvordan du bedst får styr på din privatøkonomi. 


1 kommentar:


  1. "Jeg hadde ikke råd til huset mitt, men jeg ville egentlig ikke selge. Jeg ønsket å holde familien min hjemme, og med støtte fra ATL og Agent kunne jeg beholde hjemmet mitt og klarte å sikre min kone og mitt liv. " ekte valg atlasloanfirm@outlook .com

    SvarSlet